De 5 acties van Calgon waar u nog geen weet van had

"Ik dacht altijd dat Calgon werd gebruikt om de machine tegen storingen te beschermen. Maar sinds ik het gebruik, besef ik dat het veel meer doet dan dat!"

- Pascale -

Onze expert aan het woord: 
Calgon doet veel meer dan uw wasmachine beschermen tegen kalk! De producten van Calgon hebben dus meer in hun mars. Door ze bij iedere wasbeurt te gebruiken, scoort u vijfmaal op het vlak van netheid en doeltreffendheid! 

1. Calgon verhoogt de doeltreffendheid van uw wasmiddel

Kalksteen heeft een negatieve impact op de reinigingskracht van uw wasmiddel. Dankzij de anti-kalk werking van Calgon is dit zo opgelost. U merkt het verschil, ook met minder wasmiddel blijft het wasresultaat onberispelijk.

2. Calgon houdt uw machine schoon

Bij iedere wasbeurt ontstaan er vezel- en soms ook wasmiddelresten. Hun afvoer is absoluut noodzakelijk om te vermijden dat de resten zich opstapelen in de machine en negatieve gevolgen hebben voor de netheid van uw machine en dus ook van uw was. Calgon brengt de oplossing en werkt doelgericht tegen kalkaanslag en resten.

3. Calgon drukt het energieverbruik van uw wasmachine

Het verwarmingselement is het eerste onderdeel van uw wasmachine dat lijdt onder kalkaanslag aangezien het sedimentatie bevordert. Gelukkig neutraliseert Calgon de vorming van kalksteen. Door het verwarmingselement te beschermen tegen kalk zal dit het water opwarmen zonder oververhit te raken. Hierdoor vermijdt u overmatig energieverbruik.     

4. Calgon maakt uw was weer zacht

Gedaan met ruwe kleding die de huid irriteert! Gebruik bij iedere wasbeurt de producten van Calgon die niet alleen het water verzachten maar ook de textielvezels door uw was goed uit te spoelen. 

5. Calgon vermijdt kalkresten op uw wasgoed

Dankzij de anti-kalk werking van Calgon is het gedaan met witte vlekken op uw was.
calgon
calgon
No1

*Calgon is het meest aanbevolen merk, op basis van marktaandelen van vaatwasfabrikanten die Calgon aanbeleven.