Waarom eerder Calgon gebruiken dan een machinereiniger?

"Ik houd mijn wasmachine graag schoon en in goede staat. Kan ik hiervoor beter een machinereiniger kopen, of Calgon?"

- Pauline -

Onze expert aan het woord: 
Met Calgon draagt u bij iedere wasbeurt zorg voor uw machine en niet enkel één keer om de zoveel tijd. Telkens als u Calgon gebruikt, vermijdt u het ontstaan van schadelijke afzettingen en heeft u de garantie dat uw was in de beste omstandigheden gewassen wordt. 
De preventieve werking van Calgon voor een machine die goed blijft presteren 

Een machinereiniger richt zich op kalkafzetting die de tijd heeft gekregen om schade aan te richten aan de vitale onderdelen van uw machine (verwarmingselement, trommel, leidingen). Het is dus raadzaam om Calgon preventief te gebruiken, zodat uw wasmachine bij iedere wasbeurt beschermd wordt tegen kalk en optimaal blijft werken.

Anders dan Calgon wordt een machinereiniger zo nu en dan gebruikt. Uw wasmachine geniet dus geen dagelijkse bescherming. Er kan kalkaanslag optreden tussen twee gebruiken door. Het is beter om dit probleem aan te pakken bij iedere wasbeurt, wat ook gebeurt dankzij de anti-kalk werking van de producten van Calgon.

Met Calgon kiest u voor een machine die elke dag schoon is 

Doordat een machinereiniger slechts nu en dan wordt gebruikt, kunnen tussen twee wasbeurten nieuwe resten ontstaan die zich opstapelen in de machine. Uw machine is dus niet bij elke wasbeurt schoon.

Met Calgon houdt u uw wasmachine steeds schoon en verhindert u dat resten zich opstapelen. Dit wordt verwezenlijkt door de anti-resten werking van de producten van Calgon die u moet gebruiken bij iedere wasbeurt. Maak u deze preventieve gewoonte eigen en geniet elke dag van een schone machine.

calgon
calgon
No1

*Calgon is het meest aanbevolen merk, op basis van marktaandelen van vaatwasfabrikanten die Calgon aanbeleven.